Παιδότοπος Μπόμπιρες στο Κερατσίνι

DSC00128

Ο παιδότοπος είναι ένας πολύ όμορφος χώρος 320 τ.μ. που περιλαμβάνει ένα παραμυθένιο τμήμα με σύγχρονα και ασφαλή φουσκωτά παιχνίδια και παιχνιδοκατασκευές σε διάφορα επίπεδα με λαβύρινθο, τσουλήθρα, πισινομπάλες, γέφυρες, τούνελ, πύργους αλλά και baby park για να μπορούν να παίζουν τα μωρά με μεγαλύτερη ασφάλεια.Διαθέτει έμπειρο προσωπικό που φροντίζει για την απασχόληση, τη χαρά και τη διασκέδαση των παιδιών μέσα από ασφαλές παιχνίδι.

Επίσης περιλαμβάνει και μία όμορφα διακοσμημένη καφετερία για τους γονείς, με πλήρη οπτική επαφή με τα παιδιά, όπου μπορούν να ξενοιάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα, κάποιο σνακ η κάποιο γλύκισμα. Διαθέτει σύγχρονο κλιματισμό και μπορεί κανείς να περάσει ευχάριστα το χρόνο του, διαβάζοντας κάποιο από τα περιοδικά που διαθέτουμε, βλέποντας τηλεόραση η παίζοντας με την παρέα του κάποιο από τα παιχνίδια μας π.χ. τάβλι, σκάκι κλπ. Είτε στην κεντρική αίθουσα, είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για καπνίζοντες.

Έχουμε τη δυνατότητα και την πείρα να οργανώσουμε για σας ένα υπέροχο πάρτιDSC00392  (γενεθλίων, σχολική εκδήλωση, εκδήλωση ομάδας, αποκριάτικη γιορτή ή όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε) σε πολύ οικονομικές τιμές, εσείς απλά και εύκολα επιλέγετε τι θέλετε να περιλαμβάνει ( παιχνίδια, ροφήματα, φαγητό, τούρτα, στολισμό, κλόουν, ανιματέρ κλπ. ). Η ποιότητα των προϊόντων αλλά και των  υπηρεσιών είναι άριστη. Ειδικές τιμές για παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία κλπ. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση.

Χειμερινό ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 22:00   Σαββατοκύριακο 10:00 με 22:00